Thursday, 23 June 2016

UNISEL bakal tiada wang untuk bayar gaji staf macam KUIN dulu


Sepatutnya masaalah UNiSEL yang dahulu telah selesai bawah MB baru yang disanjung sebagai hebat oleh Tun Dr Mahathir http://theunspinners.blogspot.my/2016/06/unisel-masih-bermasaalah.html

UNISEL masih ada masaalah kewangan. Tunggu masa UNISEL tiada duit untuk bayar gaji staf.

Baca mesej berikut:

 


Namun UNISEL jadi tempat untuk PKR lindung pensyarah anti kerajaan yang kerja menipu dan tikam belakang kerajaan persekutuan dari dalam.

Staf sebenar tidak dinaikkan gaji. Setelah 4 tahun dengan masaalah sama tdak diselesaikan kerajaan Azmin, adakah akan berakhir dengan gaji staf pun tidak upaya dibayar?

Bawah BN, UNISEL tiada pula masaalah kewangan. Walaupun dituduh rasuah, pentadbiran kewangan negeri cekap. Bukanlah tiada wang tapi nak ambilalih aset-aset air yang berjumlah RM6 billion dan sanggup hutang Bank!

Baik serahkan balik Selangor pada BN saja.

1 comment:

  1. Last week pergi solat di masjid Unisel di Bestari Jaya waktu zohor kebanyakkan pensyarah Muslim berkumpul di sana menunggu masuk waktu... alahai kesiannyer aku tengok takde langsung rupa seorg ahli akedemik yg ada cuma wajah-wajah seorg pejuang jalanan... adus kesiannyer pelajar-pelajar unisel yg tak berpolitik tu...

    ReplyDelete

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.