Saturday, 18 June 2016

Tun gagal, Calun BN menang penuh Ohsem

Tak membantu pun turun ke Sg Besar dan Kuale. Bukankah elok duduk rumah mengaji dan berzikir dari mengeluarkan kata kesat, fitnah dan bohong serta melakukan kebinasaan ketika berpuasa?

Syukur Allah tunjukkan kebenaran...Jika dicampur undi PAS dan PAN pun, UMNO tetap menang. Diserang dari pelbagai hala pun tetap menang baik.

Keputusan Rasmi Kuala Kangsar

BN 12,653
PAS 5,684
PAN 4,883
Bebas 54

BN menang
Majoriti 6,969

Keputusan Rasmi Sungai Besar

BN 16,800
PAS 6,902
PAN 7,609

BN menang
Majoriti 9,191

Malah letak poster dan video pun boleh menang dengan lebih besar majoriti.

Muga UMNO jangan leka. Insya Allah BN berupaya dapat balik majoriti dua pertiga jika momentum dari PRN Sarawak berterusan.

5 comments:

 1. aku takut mati keras org tua ni kang.. apalah nasib boboi pas ni.. dah la si din pun ada skandal ngan bini org.. nampak sgt org melayu dah tolak geng mamak.. melayu tak lupa rupanya..hehe

  ReplyDelete
 2. aku takut mati keras org tua ni kang.. apalah nasib boboi pas ni.. dah la si din pun ada skandal ngan bini org.. nampak sgt org melayu dah tolak geng mamak.. melayu tak lupa rupanya..hehe

  ReplyDelete
 3. aku takut mati keras org tua ni kang.. apalah nasib boboi pas ni.. dah la si din pun ada skandal ngan bini org.. nampak sgt org melayu dah tolak geng mamak.. melayu tak lupa rupanya..hehe

  ReplyDelete
 4. Kalau BN rasa dah kuat sangat, percepat kan lah PRU 14. Tangan aku ni dah lama gian nak pangkah kertas undi.......

  ReplyDelete
 5. RAHSIA KEMENAGAN: JANGAN: SOMBONG / BERLAGAK/ BONGKAK/TAKBUR/ RIAK/TUNJUK MUKA MASAM/ MELENTING JIKA DI KUTUK ATAU DI HINA/PILIH KASIH/ HINA MANA KAUM DAN AGAMA/JANGAN BUAT TUDUHAN BUKAN JIKA TAK BUKIT. .INSYA ALLAH. JANGAN LUPA KEPADA ALLAH, PERLU TELUS/ JANGAN LUPA UCAPAN TERIMA KASIH KPD PENGURUSAN DAN AKHIR SEKALI JANGAN LUPA PENGURUSAN.

  ReplyDelete

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.