Wednesday, 1 June 2016

Husam kesal dipecat?


Bab kritik orang pandai tapi ...
http://semuthitam80.blogspot.com/2015/08/harta-orang-dia-kritik-harta-sendiri.html?m=1
Haji Hadi dah tunjuk jalan dan hint pada dia suruh stop tembak kaki parti. teruk sangat dia hentam MB dan Timbalan MB Kelantan. Dah macam UMNO ... tapi UMNO tak hentam macam gitu teruk.

Suatu ketika lantang betul PAN kritik PAS:
http://pahangnewsdaily.blogspot.my/2016/04/video-bekas-ahli-pas-kutuk-pas-dan-haji.html

Malaysiakini diguna Husam untuk selamatkannya:
Benarkah Husam pergi baik untuk PAS?
http://m.malaysiakini.com/news/319297

Apa benda kesal bila dia siap ugut;

Jika beliau dipecat, Kelantan pula akan mengalami konflik politik dalam soal Kerajaan Negeri kerana PAS akan kehilangan majoriti di dalam Dewan Undangan Negeri (DUN) Kelantan. Silap-silap jika lebih ADUN PAS yang lompat, Husam pula yang akan dilantik sebagai Menteri Besar Kelantan.

PAS Akan Hilang Majoriti Di Kelantan Jika Husam Dipecat


Kepimpinan PAS di Kelantan pastinya begitu bimbang andainya Husam dipecat kerana pastinya banyak perkara akan diperkatakan berkenaan PAS, lebih-lebih lagi Parti Amanah Negara (PAN) iaitu serpihan dari PAS sudah bersedia menjadi ejen untuk Husam mendedahkan apa yang diketahuinya kepada rakyat.

PAS Akan Runtuh Jika Husam Musa Dedah Rahsia Parti

1 comment:

  1. Husam ni anjing pemakan dedak kapir dap. Korang pernah dengar berok tu tegur cinapek tak? Melayu UMNO dia hina. Melayu PAS dia hina. Cina DAP ada bran?
    Sebab tu la orang boleh baca si berok Husam ni sebenarnya baruah peliharaan kapir dapigs.

    ReplyDelete

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.