Thursday, 18 February 2016

SSTDM patut disiasat kerana memfitnah Bakke Salleh


Jika Ratu Naga sudah dihadapkan ke mahkamah, ia satu pertanda kerajaan serius untuk benteras perbuatan salahguna Facebook untuk putarbelit, membohong dan fitnah.

Ini sesuatu yang bahaya dari segi keselamatan dan kestabilan negara. Malah membuka negara kepada risiko gerakan subversif. Ini bukan lagi demokrasi atau kebebasan bersuara tetapi anarki!

Sesuatu perlu dilakukan terhadap SSTDM kerana membuat fitnah berikut:


Ada pihak lain juga turut beroperasi:


Tan Sri Bakke Salleh telah keluarkan kenyataan penafian:Padahal pihak Arab Saudi pun telah jelaskan


Sesuatu perlu dilakukan terhadap SSTDM kerana mereka tidak akan serik lakukan tindakan jahat ini demi taukeh yang membayar atau sikap extremis bahwa objektif politik perlu dicapai walaupun apa cara sekali pun.

Lihatberikut:

Mengapa Tun Dr Mahathir biarkan nama baiknya dipeguna untuk kegiatan jahat sedemikian?


3 comments:

 1. Dasar pengecut dan orang bersalah!!!

  Ikan bilis buat kenyataan diambil tindakkan

  Ikan Besar yang terang2 keluarkan kenyataan tentang hal RM2.6 Billion sampai sekarang tak disaman cuma gertak untuk disaman jer!!

  Kerajaan Haprak!!!

  ReplyDelete
 2. mainkan balik jer kes anak madet yg mane satu dulu gawat 1997 sampai nak bunuh diri bankrap... pastu bapak dia guna duit ape cover bisnes anak dia tu... orang kita ni cepat sgt lupa... please mohon sangat2 biar terbukak sikit minda orang ramai ni....

  ReplyDelete
 3. Kerajaan kena tegas melaksanakan undang2. Kebebesan bukan bererti boleh fitnah dan menyakiti sesuka hati. Hukuman juga perlu setimpal dengan fitnah yg dilemparkan.

  ReplyDelete

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.