Tuesday, 8 March 2016

Perasuah pertahan dan maafkan perasuahMungkin tidak kerana Lim Kit Siang dan anaknya Lim Guan Eng pun sama kuat rasuah.

3 comments:

 1. Sikap hipokrik lebih bahaya dari yang berani berterusterang. Kerjasama politik tidak bererti serah kuasa kepada pembangkang.

  ReplyDelete
 2. Negara sedang mengalami situasi ekonomi meleset dan mencabar.Rakyat mahu keadaan semasa ekonomi negara di urus tadbir dengan sebaik mungkin
  Objektif agar Malaysia berjaya keluar dari masaalah ekonomi,fiskal,mikro dan makro menjadi harapan utama rakyat jelata.Kerajaan sediada yang di pacu oleh golongan profesional dalam urus tadbir sektor kewangan dan ekonomi tidak boleh di ganggu gugat oleh ahli politik dan bekas ahli politik dengan retorik,teori konspirasi,ketidakpuasan berpolitik dan seupamanya.RAKYAT mahukan suasana yang mendorong kearah kebaikan pengurusan tadbir negara dan elemen seperti ketidakpuasan yang lebih bersifat serangan peribadi yang mengkusutkan situasi semasa dan menambahkan parah.Kita tidak mahu kehendak tun menambahkan kekalutan dan hilang konsentrasi kerajaan untuk mengurus tadbir isu isu ekonomi semasa.Kehendak dan isu peribadi tun tidak harus mengheret rakyat dan jentera kerajaan dan menambah beban.Ego tun telah menyusahkan proses pemulihan ekonomi negara.Tun menjadi liabiliti sosio dan ekonomi negara.Hitamnya legasi tun di sebabkan oleh ego tun sendiri.Tun,the Lost Wisdom of Wise Guy

  ReplyDelete
 3. Biar Tun M berpeluk dengan Kit Siang, biar semua orang Melayu lupa, aku tidak,aku tidak lupa 13 May 1969. Aku ada maruah. Aku tidak kaya, tidak terkenal, aku Melayu biasa, hanya ada maruah, harga diri.

  ReplyDelete

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.