Wednesday, 16 March 2016

DAP lupa diri rasis bila dapat duduk sama Mahathir


DAP KEKAL PARTI ULTRA RASIS

DAP bagitau UMNO tidak akan mampu memainkan isu-isu perkauman lagi memandangkan ramai pemimpin-pemimpin Melayu bekerjasama dengan parti ultra perkauman tersebut.

DAP sewajarnya mencermin diri mereka sebagai parti ultra perkauman yang sentiasa memainkan isu-isu sensitif agama meski pun telah berpuluh tahun bekerjasama dengan parti-parti dan pemimpin-pemimpin Melayu selama ini.


Kehadiran beberapa kerat pemimpin Melayu yang kecewa dalam kepimpinan negara tidaklah seramai pemimpin-pemimpin Melayu yang pernah bekerjasama dengan parti perkauman DAP melalui Barisan Alternatif dan Angkatan Perpaduan Ummah sebelum ini.

Bahkan melalui kerjasama dengan para pemimpin Pakatan Rakyat (yang telah bubar) pun DAP masih tegar memainkan sentimen dan isu-isu sensitif agama & kaum, inikan pula dengan beberapa kerat pemimpin UMNO yang kecewa dalam parti dan kerajaan.

DAP sememangnya ultra perkauman, anti Islam, anti Melayu dan anti Raja-raja Melayu.

FB Zamzuri Mohd Tahir

1 comment:

  1. Termasuk pro Yahudi, pro pecah- belah Melayu, pro mulut celupar, pro fitnah, pro sombong, pro gila kuasa politik, pro pro etc.

    ReplyDelete

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.