Monday, 16 May 2016

Kamaruddin Jaafar akui susah nak dapat tandatangan Deklarasi RakyatMacam mana TSMY boleh ngaku 1.2 juta diterima bila Dato.Kamaruddin Jaafar pun kata nak dapat 500,000 pun susah.
Alasan Dato KJ tidak releven di zaman sekarang. Mana ada orang nak takut-takut? Hanya petanda susah untuk kumpulkan 500,000 tandatangan, jauh sekali.1.0 atsu 1.2 juta.

Kehadhiran ke majlis yang TDM berucap pun tak boleh penuhi dewan. Macam mana boleh dapat 1.2 juta. Malah 1 juta pun belum tahu.Sekarang ... 500,000 boleh di percayai jika seorang penggiat RBA boleh tandatangan secara online beberapa kali?
Boleh ka terima nama sedemikian? Maka berapa sebenarnya jumlah penandatangan. Wan Azizah, Nurul dan Ku Li pun tak tandatangan.

Baca juga komen RPK The 1.2 million fictitious signatures on the 'Save Malaysia' petition: http://www.malaysia-today.net/the-1-2-million-fictitious-signatures-on-the-save-malaysia-petition/

No comments:

Post a Comment

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.