Wednesday, 10 February 2016

Kenapa Rafizi diam?


Baca Lim Sian See mengenai Rafizi cuba untuk konar dan konon-konon tidak suruh keluarkan simpanan Tabung Haji.3 comments:

 1. Patut lah Al Quran melarang pondan2 berkeliaran..apatah lagi jika dijadikan PEMIMPIN! Baru sekor pondan macam minah mulut celupar ni, dah berapa banyak fitnah dan hasutan yang dikeluarkan?? Handbag Rosmah, cincin Rosmah, kasut Rosmah, rambut Rosmah, etc etc...semuanya hal2 tepi kain isteri orang.

  Geli ah bila pondan mulut puaka mengetuai "jantan2" dalam PKR. Atau memang PKR ni parti yang ditubuh khas untuk pondan2 dan LGBT?

  ReplyDelete
 2. Rapiji... sila pulangkan duit bonus Tabung Haji!!! Hahaha.... Rakyat marhaen tertipu!!! Ikut cakap Rapiji.... sendiri gigit jari.... tapi Bonus Rapiji bawak lari dari Tabung Haji. Siti.... dengar tuh!!! Ikut cakap Rapiji... jadi aper???

  ReplyDelete
 3. Siti nurhaliza pun sama..ikon penyanyi konon ikon penyanyi tahap cetek ilmu...cepat mengkritik TH...last last kena kencing dgn rafizi....malu mana lah siti tu nak soro muka mcm akak dan abang kat video tu....kesian

  ReplyDelete

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.