Saturday, 17 December 2016

MRT ... setapak lagi menjadi negara maju


Negara maju tidak ada highway privatasi merata-rata tapi keretapi sana sini. Sepatutnya dibuat 20-30 tahun dahulu sebab sistem keretapi boleh tahan 100 tahun!


Syukur ada pemimpin yang berjiwa besar dan fikirkan nasib rakyat, TIDKLAH LEGASI yang tersembunyi rompakkan terhadap negara, DINASTi nak boboi jadi PM, dan KRONI yang jadi proksi, sama-sama menyamun!!!
Inilah masa depan pengangkutan negara dan BN telah tunai janji.
Tambah lagi,Takkanlah negara bankrup boleh buat MRT yang menelan lebih RM20 billion!!! http://theunspinners.blogspot.com/2016/12/menunggu-komen-rafizi-tentang-mrt.htmlIni sesuatu yang melangkah sejarah baru... on time, on budget dan insya Allah, tak bangkrap macam projek-projek Mahathir http://theunspinners.blogspot.com/2016/12/menunggu-komen-rafizi-tentang-mrt.html
Naik keretapi kena bayar tambang macam tol highway Mahathir. http://theunspinners.blogspot.com/2016/12/menunggu-komen-rafizi-tentang-mrt.htmlNo comments:

Post a Comment

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.