Saturday, 19 March 2016

Pegawai media BN, Iqbal Irwandy jelas penyokong PKR!
Wahai Ku Nan dan Abu Khamis, macam mana boleh percaya budak yang begitu terang dan terbuka anti Najib, anti UMNO, anti BN dll?


Kalau iya pun dia ni spy dalam BN, tak perlulah sampai kasi gaji dan jawatan dalam BN?

7 comments:

 1. Macam pukimak je budak hingusan ni.

  ReplyDelete
 2. SU UMNO memang BANGANG..patut siasat dulu latar belakang..ini tidak terus ambik saja..ini contoh musuh dlm selimut..Tak kan tak reti reti lagi..tendang aje pengkhianat macam ni

  ReplyDelete
 3. Mungkin dia da sedar kesilapan...bagila peluang.

  ReplyDelete
 4. Cuba tunjukkan kebodohan dorang ni pilih pegawai, tentu dorang tak mengaku.

  ReplyDelete
 5. SU BN patut pecat Mamat ni dan minta dia bayar balik duit gaji kerana bukan saja x perform malah menggunting dalam lipatan. Ramai lagi orang UMNO yg nakkan kerja.

  ReplyDelete
 6. Kesianlah...biar musuh yang terang lagi. Nyata masuk dalam kem Umno...kebodohan apa kah wahai menteri yang bertanggungjawab...ni...macam ni habis senang bom jangka diletak dalam kem tanpa kawalan..memang alpa dan tidak bertanggungjawab menteri ni ...kesian Pm Najib..dapat menteri2 yang syok sendiri dan malas..tukar je...menteri2 ni..mereka2 ni yang menjahanamkan Umno tanpa mereka sedar...contohnya budak anti Umno ni dapat jawatan penting mcm ni

  ReplyDelete
 7. ..bukan sorg ni saja...dlm perkhidmatan awam spt Kem Pendidikan/sekolah berlambak spesis ini.

  ReplyDelete

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.