Tuesday, 16 May 2017

Hannah Yeoh buat repot polis untuk promosi bukunya!!!


Speaker Selangor Hannah Yeoh hari ini membuat laporan polis terhadap seorang pensyarah kerana mendakwanya mahu membina semula Malaysia mengikut acuan agama Kristian.

Beliau yang juga anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) Subang Jaya berkata tulisan itu diputar belit dan mempunyai unsur fitnah pada beliau dan partinya DAP.

“Kenyataan Facebook tersebut bersifat prasangka jahat dan jelas berniat untuk menyebarkan kebencian terhadap diri saya, pemimpin-pemimpin DAP yang dinamakan dalam kenyataan tersebut dan parti DAP.

http://m.malaysiakini.com/news/382307

Entah apa yang cuba dinafikan. Jelas bukunya ngaku dia naik politik atas sokongan gereja evangelis.

Pastinya untuk bawa agenda evangelis yang terdedah di Hotel Red Rock Jelutong suatu ketika mahukan Msia negara Kristian.

Tanya Razali bekas DAP.

Melihat Hannah pampangkan bukunya dlm gambar luar balai, nampak sah dia mahu promosi bukunya.

--------

DEBAT HANNAH YEOH vs DR KAMARUL, HANNAH YEOH MEMBISU, TAKUT !

Dr Kamarul Zaman Yusoff tidak gentar dengan laporan polis yang dibuat oleh ADUN DAP Subang Jaya, Hannah Yeoh terhadapnya hari ini berkaitan dengan penulisan satu artikel.

Beliau yang juga Pengarah Institut Kajian Politik Malaysia (MAPAN), Universiti Utara Malaysia (UUM) turut mengesahkan artikel bertajuk “Hannah Yeoh contoh hipokrasi terbesar DAP” adalah tulisannya dan sedia bertanggungjawab terhadap penulisan tersebut.

“Saya mengesahkan tulisan itu adalah tulisan saya dan saya mengambil tanggungjawab penuh ke atas tulisan saya itu.

“Saya tidak mempunyai sebarang masalah untuk memberikan penjelasan kepada mana-mana pihak, termasuk kepada polis, atau di mana saja, termasuk di mahkamah, sekiranya diperlukan.

“Saya akan mengemukakan bukti berkaitan dan bukti-bukti lanjut yang belum didedahkan mengenai agenda Kristianisasi beliau di dalam bidang politik,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Hannah Yeoh kalau berani debatlah ! Kalau setakat report polis Bangla pun boleh report polis !

https://aidcnews.wordpress.com/2017/05/10/hannah-yeoh-contoh-hipokrasi-terbesar-dap/comment-page-1/

No comments:

Post a Comment

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.