Friday, 14 October 2016

Ketika reformasi, Ezam bocor rahsia ke Mahathir untuk WANG

Satu jenaka Mahathir bila kata ada pemimpin besar akan masuk PPBM tapi akhirnya cuma Ezam. Mungkin di situ simbol munafiq ini akan akhirnya berjaya mendapat jawatan: http://theunspinners.blogspot.com/2016/10/adakah-ppbm-yang-akhirnya-beri-ezam.html


Dia kata perjuangan atas dasar menentang rasuah tapi apa punya munafiq untuk sertai parti Mahathir, Muhyiddin, monopolis fiber optic cable Malaysia, Mukhriz serta perompak duit asas untuk orang kampong Shafie Apdal?


Bagi yang mahu ingat balik, Ezam pernah kata berikut:


Sekarang dia mencium tangan Mahathir pula. Sebabnya, ketika dia berdegar=degar menghentam Mahathir. dia juga yang bocor rahsia pada Mahathir melalui seorang Setiausaha mahathir.

Dia dulu kata ada 5 kotak dokumen salahlaku Mahathir, akhirnya sehelai dokumen tidak keluar. Yang hanya dikeluar hanya dokumen saham kepunyaan Azmin untuk nak kenakan Azmin tetapi sengaja dilapor cara salah supaya Azmin tidak kena.

Dulu dia akta Mahathir zalim tapi ...


Otak kotak betul ....

No comments:

Post a Comment

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.