Friday, 24 March 2017

Fharid Ismail sanggup fitnah, bohong untuk patong berhalanya


Salah satu peel Fharid adalah setiap kali hujahnya dipatahkan dan terbukti salah, dia akan ulang balik fitnah dan pembohongan yang sama.

Fharid hanya technician kilang mak terhad ilmu dan pengalaman. Itu yang pembacanya sering patahkan hujahnya dengan mudah

Betul-betul tidak faham kenapa dia perlu melenteng hingga tuduh dan fitnah Sultan Johor yang mahu sediakan rumah yang betul-betul rakyat mampu.


Kenapa dia tidak suruh patong berhalanya yang bernama Mahathir untuk janji hal yang sama?

Padahal Mahathir banyak sudah buat duit untuk dirinya, proksiya, kroninya, anak2nya termasuk Mukhriz dan saudara maranya macan pembekal sparepart mahal, Tan Dri Rahmat Abu Bakar.

Patut dia boleh buat lebih murah dengan menjanjikan kroninya tidak buat untung berlebih2an hingga berkali ganda seterti anak menakan yg supply sparepart proton sampai 3 hingga 4 kali lagi mahal.

Dipercayai Fharid marah sebab Sultan Johor suruh patong berhalanya berambus:


https://bigdogdotcom.wordpress.com/2017/03/22/persilakan-berambus/

Elok pun berambus milik kekal hanya strata pun mahu dijaja seolah2 tanah melayu diberi ke cina sepeerti dilakukan Muhyiddin.

Mahathir juga spin kata 700,000 rakyat China mahu diberikan kerakyatan. Semua hartanah mahu dijual.ke warga China ke? Orang Msia takde yg beli ke?

Padahal Mahathir yg beri kerakyatan pada orang Filipina untuk jatuhkan PBS di Sabah. Dia fitnah PBS mahu kristiankan Sabah tapi dia jufa beri kerakyatan pada warga filipina yang kristian.

Keling ni memang cakap.tak serupa bikin. Elok.hantar balik untuk berkubur di Kerala. Terlalu banyak kemusnahan yang dilakukannya.

Sementara tu elok dia duduk bawah tiang talipon saja!


No comments:

Post a Comment

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.