Tuesday, 2 August 2016

TSMY serupa munafiq, Pasti tak faham perkembangan baru


Kesian Tan Sri Muhyiddin yang asyik silap langkah dan tidak faham apa yang berlaku.

Perkembangan terbaru menimbulkan lagi kredibiliti DOJ http://theunspinners.blogspot.my/2016/08/perkembangan-terbaru-melemahkan.html


Disebabkan hanya main ikut apa dikatakan Tun Dr Mahathir, kini dia kelihatan serupa penipu. Pendirian tak konsisten:

video

video


2 comments:

  1. memang pun penipu.
    dulu cakap tak tau apa2 pasal 1mdb
    tetiba skrg dia pun dah expert...siap nak buat road tour lagi.
    setakat baca the edge and sarawak report tu tak payah lah.
    baik konsentrate kes cerai yg dia terlibat tu.

    ReplyDelete
  2. SEDIHHHHH.......
    Sekarang...... TSMY = DSAI = Terbuang sebab GELOJOH nak jadi PM

    ReplyDelete

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.