Tuesday, 9 August 2016

Mahathir ajak demo jalanan ... mudah lupa, nyanyuk?


Sudah banyak lupa ...Mahathir mahu guna Bersih 5.0 untuk konon jatuhkan perasuah tapi nampaknya ada puak mahu guna Bersih 5.0 untukpertahankan seorang yang telah didakwa atas tuduhan rasuah dan akui dia akan pasti didapati bersalah.
Dia dijangka pasti didapati bersalah kerana bukti yang tidak boleh disangkal, bukan sebbab BN atur dia kasi masuk. Bukti DOJ buat masa ini masih banyak disangkal.
Kenapa dokumen DOJ mengatakan wang diceluk dari Arab tapi aset mahu ditahan dan jual untuk pulangkkan kepada 1MDB???? Pelik tak??????

3 comments:

 1. apa apa pun pujian harus diberikan pada Tun M...
  sehebat mana pun pemikir strategi di Washington masih tak sehebat Tun M
  United States Department of Justice (DoJ) pun kena kencing....

  ReplyDelete
 2. WAWASAN 2020 MAHATHIR HENDAKKAN ANAKNYA JADI PM ITU SAJA YANG DIA PANAS SANGAT ,DIA LUPA DAN MEMANG MUDAH LUPA ANAKNYA IBARAT PADI BUNTING YANG BELUM TENTU HASILNYA MUNGKIN DIMAKAN TIKUS DIPERTENGAHAN USIA,INILAH AKIBATNYA BILA MERASA DIRI LEBIH HEBAT DARI YANG LAIN.PM DATUK SERI NAJIB LEBIH HEBAT DARINYA YANG TELAH PERINTAH SELAMA 22 TAHUN,SYABAS DATUK SERI SAYA DOAKAN KESEJAHTERAAN DALAM PEMERINTAHAN HINGGA AKHIR HAYAT AMIN.

  ReplyDelete
 3. Semua org tau mahathir nyanyuk.tak berkuasa dan bukan ahli umprono. Peliknye BeEnd takut sgt dan beria kutuk dia. Pelik BeEnd yg power dan byk panglima takut. Pelik.

  ReplyDelete

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.