Tuesday, 12 July 2016

Isu kafir harbi jelas tapi ada terikut provokasi ugama DAP


Mungkin kenyataan Mufti Pahang tidak sesuai dikatakan begitu terbuka dan polis berhak menyiasat. blog ini menyedari akan gerakan politik subversif untuk runtuhkan institusi dan asas kenegaraan Malaysia yang dicatur dan dilakukan DAP.

DAP memang sengaja mencari sebab untuk timbulkan provokasi ugama untuk meniimbulkan keseteruan antara orang ISlam dengan orang bukan Islam. http://theunspinners.blogspot.my/2016/07/isu-nga-hina-duit-raya-ulangan-strategi.html 

Kami berpendirian untuk bersama solidariti dengan Mufti Pahang atas kesedaran ini untuk menyokong dan mempertahankannya.
Amat setuju beliau enggan meminta maaf dan menarik balik pandangan peribadinya.


Hal ini jelas.

Kaum kafir yang tidak hidup aman damai dengan rakyat dan pemerintah Islam lalu mahu terus memerangi, dalam apa cara jelas atau subversif, adalah kafir harbi.

Dalam peperangan, mereka harus dibunuh.

DAP tidak berada dalam peperangan senjata tetapi mereka sentiasa memerangai kerajaan pimpinan orang Islam di Malaysia.

Dahulu konon berbbaik dengan PAS tetapi sebenarnya mereka sentiasa mencurigai PAS dan akhirnya memanipulasi keadaan dan melakukan pembohongan untuk terajang PAS keluar.

Sampai masa setelah Amanah dan orang Islam PKR diperguna serta DAP sudah pegang kuasa, mereka akan runtuhkan semua institusi Islam dan batakan perbelanjaan untuk pembangunan dan pentadbiran Islam.

Semua ini sudah dilakukan di Pulau Pinang dan tunggu masa lebbih terbuka dan ketara.

Kenyataan Mufti Pahang memanggil  DAP sebagai kafir harbbi itu jelas tetapi Lim Kit SIang putarbelit dengan mengatakan Mufti Pahang mahu DAP dibunuh.


Ekoran dari itu, ianya di sambut pemimpin DAP dan kuncu-kuncu lain yang mahu menimbulkan pergeseran ugama sebagai strategi politik untuk selamatkan DAP yang sedang berhadapan krisis keyakinan ekoran kes rasuah Lim Guan Eng.

Sedihnya ada pula alim ulamak yang buat tak faham akan nawaitu dan gerakan subversif DAP terhadap ugama Islam dan orang Melayu.


Ulamak bebal namanya ini. Mesti penyokong AMANAH...Awas kita dan bersikap bijak1 comment:

  1. DAPIGS MEMANG KAFIR HARBI...MUSUH ISLAM!

    ReplyDelete

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.