Tuesday, 18 April 2017

Lepas Forrest City, Mamu Keling dengki pada Melaka Gateway


Mamu Mahathir ni sebenarnya dengki dan dendam saja terhadap Najib.

Selama ini, dia tipu saja kunun dia pejuang Melayu ... lani sekongkol dengan DAP.

Selama ini dia tipu kunun dia nasionalis dan ultra Melayu. Sebenarnya dia liberal dan bourgeouise gila harta dan hidu bergaya.

Selama ini dia kunun terap nilai-nilai Islam, tapi sebenarnya itu hanya politik. Tengok gaya dan pakaian anak, cucu,  ada cara Islam? Tengok anak angkat dan cucu ... ada yang hisap dadah, gay dan lesbian.

Sama dengan dia hantam pelaburan China ... padahal dia dulu kunun anti USA, pro China. Auta keling saja. Elok Sultan Johor kata duduk saja bawah tiang. Sampai la ... takde pulak dia pulangkan balik pingat dari Johor!!!!

Kini dia cari pasal dengan Melaka Gateway ... nampaknya kunun saja dia benci Singapura. Dia tak mahu Malaysia dan Johor hingga Melaka maju dari Johor. Masa PM, tiada pun dia majukan Kedah sangat:

Mamu ni hati busuk saja ...dengki, cemburu dan dendamAwat tak cerita pasal  Carey Island?Usah berlakun kamu baik Mamu Madey ... Kamu pencuri terbesar!

http://theunspinners.blogspot.com/2017/04/curi-rm56-bil-melalui-ipp-jawab-madey.html   

1 comment:

Dialu-alukan komentar yang berhemah dengan hujah yang bernas dan dalam tulisan dan bahasa yang jelas dialu-alukan. KOMEN YANG BERUPA "TROLL", SERANGAN PERIBADI DAN BAHASA KASAR TIDAK AKAN DISIARKAN.